NAJAVILI OTVARANJE 20 NOVIH HOTELA

"Čelebić" obilježio 25 godina rada: Otvoren Verde kompleks

„Vjerovali smo mi u kompaniji i strpljivo sa vizijom radili svkodnevno na osmišljavanju i realizaciji projekata", kazao je Tomislav Čelebić
909 pregleda 22 komentar(a)
Ažurirano: 30.09.2016. 06:05h

Hotelsko-rekreativni kompleks „Verde“ kompanije „Čelebić“ otvoren je sinoć u Donjoj Gorici.

Ceremoniji otvaranja, koja je ujedno obilježila i 25 godina postojanja kompanije „Čelebić“, prisustvovale su brojne javne ličnosti iz sfere politike, kulture i sporta.

„Vjerovali smo mi u kompaniji i strpljivo sa vizijom radili svkodnevno na osmišljavanju i realizaciji projekata. Vjerovali su u nas i vjeruju i dalje banke i Crnogorski fond za razvoj, svi naši kupci i korisnici usluga na šta smo posebno ponosni, vjerovali su i ljudi u Glavnom gradu i državnim instutucijama i pružili nam maksimalnu podršku“, izjavio je vlasnik kompanije Tomislav Čelebić.

Najavio je pokretanje tri nova projekta, dvije zgrade studentskih domova, kapaciteta 400 ležajeva, novu upravnu zgradu „Čelebića“ i objekat supermarketa, te dodao da će se „City Mall“ pored „Delta city“ centra biti otvoren 10. oktobra.

Ministar održivog razvoja i turizma je u ime Vlade čestitao kompaniji „Čelebić“ na realizovanom projektu, ocjenjujući da će obezbijediti nove sportske sadržaje u gradu i državi.

„Ovo je godina kada u Crnoj Gori otvaramo 20 novih hotela sa četiri i pet zvjezdica... U Podgorici samo u ova dva mjeseca otvaramo tri ozbiljna hotela“, rekao je Gvozdenović.

Kompleks „Verde“ će raspolagati sportskom dvoranom kapaciteta 2100 mjesta, poluolimpijskim zatvorenim bazenom i Wellness & Spa centrom.

Takođe, hotel ima tri konferencijske sale kapaciteta 250 mjesta i 81 smještajnu jedinicu.

„Definisane su cijene i način korišćenja bazena i wellnessa tako da je moguće sebi obezbijediti mjesečnu kartu za korišćenje bazena već od 60 eura. Takođe, u opticaju su polugodišnja i godišnja karta, samostalno ili u kombinaciji sa wellness & spa centrom“, saopšteno je ranije iz „Čelebića“.

Galerija

Preporučujemo za Vas