Humanitarni košarkaški turnir "Srcem za Ivu"

65 pregleda 3 komentar(a)
Srcem za Ivu
Srcem za Ivu
Ažurirano: 29.09.2016. 14:40h

Kosarkaški klub "Primorje 1945" iz Herceg Novog za vikend organizuje humanitarni kosarkaški turnir u sklopu akcije “Srcem za Ivu – osmjehom do pobjede”.

Humanitarnoj akciji odazvali su se nekadašnji evropski prvak KK "Bosna" iz Sarajeva, proslogodišnji učesnik ABA lige KK "Sutjeska" iz Nikšića i standardni učesnik Balkanske lige "Teodo" iz Tivta.

Utakmice će biti odigrane u subotu od 17 h kada se sastaju Sutjeska i Teodo, a od 19.30 h Primorje i Bosna Royal. Borba za III mjesto najavljena je u nedjelju od 16 h, a za I, dva i po sata kasnije od 18.30 h. Cijena ulaznice je 2 eura, a sav prihod namijenjen je za pomoć Ivi Bijelić.

"KK Primorje 1945 se zahvaljuje svim učesnicima koji su se odazvali našem pozivu i time pomogli organizaciji ovog humanitarnog događaja. Ovom prilikom pozivamo sve ljubitelje košarke i sve ljude koji su u mogućnosti da dođu i podrže ovu humanu akciju u nadi da ćemo prikupiti značajna finansijska sredstva za pomoć našoj sugrađanki Ivi Bijelić. Veliku zahvalnost dugujemo Opštini Herceg Novi bez koje ovaj događaj ne bi bio moguć, takođe se zahvaljujemo i košarkaškom Sudijskom Udruženju Crne Gore koji je značajno pomogao u organizaciji ovog turnira."

Bonus video: