Manifestacija "Pozdrav ljetu 2016" održana na tvrđavi Forte Mare

Bila je to prilika da se Novljani simbolično oproste sa ljetom, kao što su na istoj pozornici organizovali Pozdrav ljetu, kada najtoplije godišnje doba dočekano u zoru
1 komentar(a)
Pozdrav ljetu 2016, Foto: Slavica Kosić
Pozdrav ljetu 2016, Foto: Slavica Kosić
Ažurirano: 21.09.2016. 13:59h

„Pozdrav ljetu 2016“ naziv je manifestacvije koju je Turistička organizacija Herceg Novi u utorak veče organizovala na tvrđavi Forte Mare .

Bila je to prilika da se Novljani simbolično oproste sa ljetom, kao što su na istoj pozornici organizovali Pozdrav ljetu, kada najtoplije godišnje doba dočekano u zoru.

Kiša nije pokvarila atmosferu na događaju koji uz domaćine iz Turističke organizacije okupio predstavnike tima koji vodi kandidaturu Herceg Novog za Evropsku prijestonicu kulture, članove kulturno-umjetničkih i sportskih društava, klapa, Gradske muzike, Hercegnovskog pozorišta, nevladinih organizacija – svih koji su učestvovali u programima koje je Turistička organizacija, u saradnji sa njima, realizovala tokom ljeta 2016.

Direktorica Bojana Blagojević je istakla da je ovo ljeto bilo uspješno po svim pokazateljima, sa mnoštvom zabavnih, kulturnih i sportskih manifestacija, što je rezultiralo povećanim brojem gostiju u našem gradu.

Natupio je hercegnovski džez trio Dragana Karla Đorđevića, a organizovana je i degustacija vrhunskih vina crnogorskih proizvođača .

Bonus video: