U "Vijestima" čitajte: Dijele li lične za branje ili za glasanje?

61 pregleda 0 komentar(a)
Naslovna
Naslovna
Ažurirano: 13.09.2016. 05:09h

U današnjim "Vijestima" čitajte:

  • Dijele li lične za branje ili za glasanje?

Filijali MUP-a u Golubovcima prijavilo se početkom mjeseca više desetina Roma iz podgričkog naselja Vrela ribnička, koji su predali zahtjeve za dobijanje ličnih karata kako bi glasali na izborima, saznaju “Vijesti”.

  • Odbornica SDP-a u Budvi obezbijedila kvorum DPS-u

Odbornica SDP-a Nataša Leković obezbijedila je kvorum vladajućoj koaliciji na sjednici Odbora za izbor SO Budva, zbog čega je DPS povratio kontrolu nad Opštinskom izbornom komisijom - mjesec dana pred lokalne izbore 16. oktobra.

  • Državi je šteta desetine hiljada

Blokiranje konkurencije, fingiranje nadmetanja, te neosnovano „pumpanje“ iznosa u ponudama, glavne su karaktertistike ovogodišnjih tendera za zakup crnogorskih plaža i kupališta, u čemu su aktivnu ulogu imale i tenderske komisije Javnog preduzeća za upravljanje morskim dobrom (JPMD), pokazuje analiza Istraživačkog centra MANS.

  • I dalje bez poreske policije

Ministarstvo finansija poslalo je Upravi za kadrove na davanje saglasnosti novi Nacrt pravilnik o unutrašnjoj organizaciji i sistematizaciji tog resora, a kojim u Poreskoj upravi (PU) nije predviđeno formiranje sektora poreske policije potvrđeno je “Vijestima” iz više izvora.

  • Zloković traži 61 hiljadu eura

Izvođenjem nalaza vještaka, rasprava u sporu nastalom po tužbi bivšeg predsjednika Odbora direktora Jadranskog brodogradilišta iz Bijele u stečaju Stanka Zlokovića, protiv te kompanije, okončana je juče u Privrednom sudu.

  • Žurić: Vidjeću, ali to nije moja briga

Bjelopoljac Ibrahim Čikić u ime potpisnika onlajn peticije uputio pismo i javni protest predsjedniku Opštine Aleksandru Žuriću zato što nije pokrenut postupak za oduzimanje nagrade “Risto Ratković” Radovanu Karadžiću.

  • Mići vjerovali, dokaze ignorisali

Milenko Mića Rabrenović, šef obezbjeđenja i svojevremeno tazbinski srodnik tada direktora Uprave policije Veselina Veljovića, saslušan je 7. decembra 2012. u Osnovnom državnom tužilaštvu u Podgorici zbog sumnje da je telefonom prijetio novinarki Oliveri Lakić i njenoj ćerki i tako im ugrozio sigurnost.

Bonus video: