Bošković: Urađeno mnogo na podizanju životnog standarda zaposlenih

Bošković je rekao da je u narednoj godini planirana još intenzivnija saradnja sa Sindikatom prosvjetnih radnika kako bi se postiglo što više konkretih rezultata kada je riječ o životnom standardu prosvjetnih radnika, kao i ugledu te društveno značajne profesije
4 komentar(a)
Sportsko-rekreativni susreti prosvjetnih radnika, Foto: Mps.gov.me
Sportsko-rekreativni susreti prosvjetnih radnika, Foto: Mps.gov.me
Ažurirano: 09.09.2016. 10:38h

Ministarstvo prosvjete je protekle godine uradilo mnogo na podizanju životnog standarda zaposlenih u toj oblasti i nastaviće aktivnosti u tom cilju, poručio je ministar Predrag Bošković.

On je danas u Čanju otvorio Sportsko-rekreativne susrete prosvjetnih radnika.

“Bošković je rekao da Ministarstvo prosvjete u posljednjih godinu dana uradilo mnogo na podizanju životnog standarda zaposlenih u prosvjeti i da će se aktivnosti u tom cilju nastaviti”, kaže se u saopštenju Ministarstva.

Bošković je, dodaje se, rekao da je u narednoj godini planirana još intenzivnija saradnja sa Sindikatom prosvjetnih radnika kako bi se postiglo što više konkretih rezultata kada je riječ o životnom standardu prosvjetnih radnika, kao i ugledu te društveno značajne profesije.

“Ministar je zahvalio prosvjetnim radnicima na odgovornom obavljanju profesije čime direktno utiču na budućnost Crne Gore”, kaže se u saopštenju.

Na svečanom otvaranju prosvjetnim radnicima obratio se i generalni sekretar Unije slobodnih sindikata Crne Gore (USCG), Srđa Keković, koji je poželio uspješne Sportsko-rekreativne susrete prosvjetnim radnicima i naveo da je zadovoljan što je Sindikat prosvjetnih radnika jedan od najaktivnijih u USCG.

Bonus video: