Popović obećao da će budvanski sportski klubovi uskoro dobiti pare

U ime Opštine Budva, mladi vaterpolisti Branko Franeta, Danilo Dragović, Miloš Krivokapić, Savo Ćetković i Dimitrije Rašković i trener Vaterpolo kluba "Budva" Aleksandar Aleksić nagrađeni su sa monografijama o Budvi i po 500 eura
130 pregleda 10 komentar(a)
Srđa Popović, vaterpolisti, Foto: Opština Budva
Srđa Popović, vaterpolisti, Foto: Opština Budva
Ažurirano: 06.09.2016. 07:17h

Predsjednik i potpredsjednica Opštine Budva, Srđa Popović i Suzana Pribilović, ugostili su juče petoricu članova crnogorske juniorske vaterpolo reprezentacije iz Budve koji su osvojili srebrnu medalju na Svjetskom prvenstvu.

U ime Opštine Budva, mladi vaterpolisti Branko Franeta, Danilo Dragović, Miloš Krivokapić, Savo Ćetković i Dimitrije Rašković i trener Vaterpolo kluba "Budva" Aleksandar Aleksić nagrađeni su sa monografijama o Budvi i po 500 eura.

Istakavši da je ponosan što su među članovima crnogorske juniorske vaterpolo reprezentacije čak petorica igrača iz Budve, Popović je kazao da se Opština Budva ubraja među lokalne samouprave koje za sport izdvajaju najviše novca u Crnoj Gori.

On je najavio da će uskoro biti realizovana ovogodišnja raspodjela sredstava budvanskim sportskim klubovima i organizacijama i naglasio da je neophodno izraditi strategiju sportskog razvoja Budve.

Iz Opštine je saopšteno da je bilo riječi i o važnosti izgradnje otvorenog sportskog bazena, čime bi se riješili postojeći problemi u funkcionisanju i radu kluba i doprinijelo produžetku ljetnje turističke sezone, posebno kroz razvoj sportskog turizma.

Bonus video: