Danas u "Vijestima": Predrag Šuković kao glineni golub, Buljarica svađa DPS u Budvi?

Pročitajte i kolumnu Željka Ivanovića: Pajović - prvi čovjek u državi
0 komentar(a)
Naslovna 6.9., Foto: Vijesti
Naslovna 6.9., Foto: Vijesti
Ažurirano: 06.09.2016. 05:29h

Danas u "Vijestima" čitajte:

  • Predrag Šuković kao glineni golub

Ministarstvo unutrašnjih poslova i Uprava policije nijesu radili procjenu bezbjednosti policajca Predraga Šukovića niti su tražili od Agencije za nacionalnu bezbjednost (ANB) da to učini, saznaju “Vijesti”.

  • Računi veći jer se manje trošilo

U prvih pet mjeseci ove godine povećana je proizvodnja struje iz obnovljivih izvora u odnosu na plan, dok je potrošnja smanjena.

  • Kopaju tajne stare do 24 milenijuma

Ostaci stari 24.000 godina pronađeni su u Vrbičkoj pećini, u Presjeci, 18 kilometara od Nikšića. Ekipa arheologa iz Velike Britanije i Crne Gore, predvođena profesorom na Univerzitetu u Kardifu dr Dušanom Borićem, od 2012. istražuje pećinu u brdima Duge, a ovogodišnje radove završiće u četvrtak.

Vrtići naplaćuju punu cijenu i samohranim roditeljima: Ne obračunavaju popust od 50%

Roditelji djece iz jednohraniteljskih porodica platili su punu cijenu ishrane i boravka djece u vrtićima za septembar, iako je zakon koji predviđa niže cijene za tu kategoriju korisnika počeo da se primjenjuje još 8. jula.

Buljarica svađa DPS u Budvi?

Gradonačelnik Budve Srđa Popović privremeno je povukao odluku o prenosu ovlašćenja sa Opštine Budva na Savjet za privatizaciju, kojom će ingerencije o prodaji opštinske zemlje u Buljarici sa lokalne Skupštine opštine biti prenijete na Vladu.

Pročitajte i kolumnu Željka Ivanovića: Pajović - prvi čovjek u državi

Bonus video: