SDP: Uspješna akcija prikupljanja poptisa za očuvanje Luke Kotor

"Cilj peticije je vraćanje nadležnosti nad upravljanjem i zaštitom imovine Luke Skupštini Opštine Kotor, kao izvornom nosiocu suvereniteta svih građana Kotora", navodi se u saopštenju
52 pregleda 7 komentar(a)
SDP Kotor, Foto: SDP Kotor
SDP Kotor, Foto: SDP Kotor
Ažurirano: 03.09.2016. 11:59h

Aktivisti Opštinskog odbora Socijaldemokratske partije Kotora organizovali su danas poptisivanje peticije podrške za odbranu Luke Kotor.

"Cilj peticije je vraćanje nadležnosti nad upravljanjem i zaštitom imovine Luke Skupštini Opštine Kotor, kao izvornom nosiocu suvereniteta svih građana Kotora. Preko 600 građana je potpisalo peticiju na Vrata od grada, suprostavljajući se namjeri da Vrata pripadnu tajkunskim lobijima. Građani koji fizički nijesu u mogućnosti da potpišu peticiju daju potpise podrške preko interneta i do sada je blizu 400 sugrađana i prijatelja Kotora dalo podršku na taj način. Sigurni smo da ćemo ovim tempom veoma brzo doći do respektabilnog broja građana svih političkih opredjeljenja koji svojim aktiviznom i brojnošću neće dozvoliti da drugi preuzima našu i imovinu naše djece", navodi se u saopštenju.

Akcija potpisanja peticije će biti nastavljena i u narednom periodu.

Bonus video: