DPS: Demokrate se nemaju rašta baviti sobom, jer njih i nema

Budvanski odbor DPS-a je zamolio "sve građanke i građane koji se na bilo koji način osjećaju "ugroženim "od strane Demokratske partije socijalista, da javno istupe i kažu."
93 pregleda 18 komentar(a)
DPS LOGO , Demokratska partija socijalista, Foto: Arhiva "Vijesti"
DPS LOGO , Demokratska partija socijalista, Foto: Arhiva "Vijesti"
Ažurirano: 03.09.2016. 07:56h

Budvanski odbor Demokratske partije socijalista (DPS) poručio je Demokratama da se i dalje bave problemima unutar svog članstva i nesuglasicama unutar opozicionog bloka a ne "teorijama zavjere" "koje su projektovane samo u vašim mladim glavama".

Iz budvanskog DPS-a su reagovali na jučerašnju izjavu lidera budvanskih Demokrata Dragana Krapvoića koji je pozvao sve političke partije, predstavnike NVO sektora i građane da se 12. septebra za kada je zakazana sjednica Skupštine opštine pojave spred zgrade Akademije znanja te prisustvuju zasijedanju, kako bi se spriječilo donošenje odluke, kojom Budva ingerencije o prodaji svoje zemlje u Buljarici prenosi na Savjet za privatizaciju.

"Poštovani građani, obraćamo se vama, a ne državnom tužiocu, Ministarstvu unutrašnjih poslova ili bilo kojem drugom državnom organu, jer, za razliku od kolega Demokrata, nama je važno vaše mišljenje, vaše želje i vaš stav po pitanju svih važnih stvari u Budvi, posebno onih koje se tiču vaše egzistencije i vašeg kvalitetnijeg života. U očajničkom pokušaju da poboljšaju svoj ugroženi status, nalazeći se između dvije vatre: stabilnog i postojanog DPS-a i pojedinih opozicionih stranaka koje se ujedinjuju u zajedničkom nastupu, ugrožavajući ih, "otimajući" im glasačko tijelo, Demokrate, po već predviđenom scenariju, pripremaju opravdanje pred javnošću za sve evidentniji poraz na predstojećim izborima. Koriste već oprobane metode, pronalaze afere tamo gdje ih nema, vide "pritiske" u svim sferama života i poslovanja, a organizovani i profesionalni rad najjače i najozbiljnije političke stranke doživljavaju kao najjaču prijetnju. Zašto? Zato što njihovu partiju čini samo nekoliko pojedinaca iza kojih ne stoje građani, ne stoji narod, ne stoje učinjena djela, niti bilo koji rezultati. Oni se samo bave drugima, jer se nemaju rašta baviti sobom, jer njih i nema", navodi se u saopštenju.

Budvanski odbor DPS-a je zamolio "sve građanke i građane koji se na bilo koji način osjećaju "ugroženim "od strane Demokratske partije socijalista, da javno istupe i kažu."

"U protivnom, mi ćemo i dalje raditi na vraćanju povjerenja, na sticanju novih članova, uvjereni da u našim redovima i među našim simpatizerima ima mnogo kvalitetnih ljudi koji će Budvu povesti u svijetliju i srećniju budućnost. Drage Demokrate, u međuvremenu vi se i dalje bavite problemima unutar svog članstva, nesuglasicama unutar opozicionog bloka i smišljanjem strategije koja će govoriti o dobrim stvarima koje vi namjeravate da učinite, a ne "teorijama zavjere" koje su projektovane samo u vašim mladim glavama", poručeno je iz DPS-a.

Bonus video: