Budva: Veliko okupljanje rotarijanaca u subotu

Dobročinitelji koji nisu u u mogućnosti da prisustvuju Partiju, a žele da pomognu, odgovarajući iznos donacije mogu uplatiti na račun Rotari kluba Budva 530-11957-32, sa naznakom Akcija za slabovidu djecu
0 komentar(a)
Rotari klub Budva, Foto: Facebook
Rotari klub Budva, Foto: Facebook
Ažurirano: 18.08.2016. 14:16h

Rotari klub Budva, šesti put za redom, organizuje veliko ljetnje okupljanje rotarijanaca, pripadnika najveće servisne organizacije na svijetu, a po treći put akciju posvećenu ovoj djeci.

Veliko ljetnje okupljanje organizuje se u subotu u 12 časova na ostrvu Sveti Nikola u Budvi gdje će se obilježiti Rotari Dan Crne Gore i realizovati humanitarna akcija za slabovidu djecu Crne Gore.

"Događaju će, pored učesnika iz Crne Gore, prisustvovati i rotarijanci iz Srbije, Hrvatske, BiH, Slovenije, Mađarske, Grčke, Kipra i Njemačke.

Kompletan prihod ovog događaja usmjerava se – u saradnji sa Institutom za bolesti djece KBC-a Podgorica – za nabavku optičkih pomagala za slabovidu djecu Crne Gore. Rotary Summer Party 2015, kako je javnost već obavještena, bio je posvećen obezbijeđivanju sredstava za opremanje dječijeg i porodiljskog odjeljenja Opšte bolnice u Kotoru, za koju je, nakon jednogodišnje međunarodne akcije, nabavljena oprema tržišne vrijednosti od 300.000 US dolara- najavljuju iz budvansog Rotari kluba.

Kako dodaju na okupljanje rotarijanaca dobrodošli su svi prijatelji Rotarija, Budve i Crne Gore i ljudi dobre volje spremni da pomognu drugima.

Dobročinitelji koji nisu u u mogućnosti da prisustvuju Partiju, a žele da pomognu, odgovarajući iznos donacije mogu uplatiti na račun Rotari kluba Budva 530-11957-32, sa naznakom Akcija za slabovidu djecu.

Bonus video: