Službenim vozilom zauzeo parking predviđen za osobe sa invaliditetom

"Tvrdio je da je pošao na minut do apoteke. Pitala sam ga da li ima invalida u autu i vidite li da je mjesto predviđeno za osobe sa invaliditetom. Odgovorio je da nema, da nije vidio da je mjesto obilježeno i da ga je zauzeo samo na minut"
203 pregleda 40 komentar(a)
službeno vozilo parking za osobe sa invaliditetom, Foto: Čitalac Vijesti
službeno vozilo parking za osobe sa invaliditetom, Foto: Čitalac Vijesti
Ažurirano: 13.08.2016. 18:34h

Čitateljka "Vijesti" poslala je fotografiju službenog vozila (PG MN 620) parkiranog u centru Podgorice na mjestu predviđenom za vozila koja koriste osobe sa invaliditetom.

Ona kaže da je bila upravo u automobilu koje koristi osoba sa invaliditetom i da zbog nemarnosti vozača službenih kola nisu mogli da se parkiraju.

Dok je fotografisala službeno vozilo, kako kaže, naišao je vozač i pitao je "jesi li to slikala".

"Tvrdio je da je pošao na minut do apoteke. Pitala sam ga da li ima invalida u autu i vidite li da je mjesto predviđeno za osobe sa invaliditetom. Odgovorio je da nema, da nije vidio da je mjesto obilježeno i da ga je zauzeo samo na minut", navela je čitateljka "Vijesti".

Ona je dodala da mjesta predviđenja za parkiranje vozila osoba sa invaliditetom ne bi smjela da budu zauzeta "ni minut" od osoba kojima nijesu namijenjena i da državni službenici na ovaj način šalju lošu sliku.

"Na kraju je vozač službenog vozila otišao ljut što sam ga upozorila", navela je čitateljka "Vijesti".

Bonus video: