U subotu rade svi šalteri za naplatu u EPCG

"Akciji se mogu pridružiti svi potrošači iz kategorije domaćinstva koja imaju dug po osnovu utrošene električne energije, bez obzira na njegovu visinu, kao i sva domaćinstva kojima ističu postojeći protokoli sklopljeni u akciji Podijelimo teret 2 prije dvije godine. Akcija traje od 1. avgusta do 31. oktobra"
68 pregleda 0 komentar(a)
Struja, cijena struje, potrošaći, račun za struju, Foto: Luka Zeković
Struja, cijena struje, potrošaći, račun za struju, Foto: Luka Zeković
Ažurirano: 29.07.2016. 13:18h

Kako bi izašli u susret kupcima koji žele da izmire obaveze po osnovu računa za utrošenu električnu energiju, u subotu, 30. jula, svi šalteri i naplatni punktovi FC Snabdijevanje radiće u redovnom radnom vremenu (od 08 do 16 sati). Naplatni punkt u šoping molu Delta City radiće standardno u skladu sa radnim vremenom tog tržnog centra, saopšteno je iz EPCG.

Iz EPCG podsjećaju redovne platiše, članove Zlatnog tima, koji još nijesu izmirili račun za jun da to urade najkasnije u subotu, kako bi i dalje imali mogućnost da ostvare popust od deset odsto.

EPCG podsjeća i da 1. avgusta počinje akcija Podijelimo teret 4.

"Akciji se mogu pridružiti svi potrošači iz kategorije domaćinstva koja imaju dug po osnovu utrošene električne energije, bez obzira na njegovu visinu, kao i sva domaćinstva kojima ističu postojeći protokoli sklopljeni u akciji Podijelimo teret 2 prije dvije godine. Akcija traje od 1. avgusta do 31. oktobra", saopšteno je iz EPCG.

Domaćinstva dug po osnovu utrošene električne energije, bez obzira na njegovu visinu, mogu otplaćivati u fiksnim mjesečnim ratama od 20 eura, bez učešća, uz uslov da su plaćena tri posljednja računa.

Potrošači koji se akciji priključe u avgustu treba da imaju izmirene račune za april, maj i jun, za priključenje akciji u septembru treba da budu izmireni majski, junski i julski račun, a za potpisivanje ugovora u oktobru, potrošači treba da imaju izmirene račune za jun, jul i avgust. Od trenutka potpisivanja Protokola, i za vrijeme urednog izmirenja obaveza po potpisanom ugovoru neće se obračunavati zatezna kamata. Da bi Protokol o izmirenju duga ostao na snazi, svakog mjeseca mora se redovno plaćati rata u iznosu od 20 eura i tekući račun.

Bonus video: