Počeo Tango kamp u Kolašinu: Ples u neobičnom ambijentu

Standardana ljetnja ponuda skijališta vikendom obuhvata panoramske vožnje, uživanje u nacionalnim ukusima na terasi restorana, poligon za djecu i poligoni za badminton, DJ žurke…
59 pregleda 0 komentar(a)
Tango kamp Kolašin, Foto: Ski centar Kolašin
Tango kamp Kolašin, Foto: Ski centar Kolašin
Ažurirano: 29.07.2016. 13:09h

Saradnjom Ski centar Kolašin 1450 i organizatora Tango kampa, koji je danas počeo u Kolašinu, u nedjelju će na Bjelasici za turiste biti organizovan zanimljiv program. Polaznici kampa, ali i svi drugi, koji žele da se priključe, imaće priliku da uživaju u panoramskoj vožnju žičarom do vrha Ćupovi, da učestvuju u pješačkoj turi do obližnjeg katuna Klusire i u kolibama konzumiraju jela tradicionalne nacionalne kuhinje.

“Nakon povratka u podnožje skijališta biće organizovana milonga na otvorenom koja će trajati sve do sumraka. To će biti prilika da se argentinski tango pleše u jednom veoma interesantnom i, za ovaj ples, neobičnom ambijentu. Želim da pozovem sve one koju nijesu donijeli odluku gdje da provedu vikend, da njihov izbor bude Kolašin, a time i naše skijalište, jer ih i ovog vikenda očekuje veoma bogat program raznih aktivnosti u kojima mogu uživati", poručio je direktor Ski centra Boban Šćepanović.

Standardana ljetnja ponuda skijališta vikendom, podsjeća on, obuhvata panoramske vožnje, uživanje u nacionalnim ukusima na terasi restorana, poligon za djecu i poligoni za badminton, DJ žurke…”

Bonus video: