Ruskinja za mjesec dala 80.000 eura

Noć u najjeftinijem apartmanu košta 665 eura, a u najskupljem 2.870, i svi su, kako tvrde, izdati
383 pregleda 0 komentar(a)
Dukljanski vrtovi, Foto: Vuk Lajović
Dukljanski vrtovi, Foto: Vuk Lajović
Ažurirano: 25.07.2016. 18:58h

Najluksuzniji apartaman od 500 kvadrata, jedne od vila u kompleksu “Dukley gardens” na Zavali, izdat je za nevjerovatnih 80.000 eura na mjesec dana.

“Vijestima” je potvrđeno da je Ruskinja zakupila do polovine avgusta prostrani apartman, sa koga puca pogled na Budvanski zaliv.

“Stratex grupa” američkog biznismena Nila Emilfarba, koja je izgradila kompleks od 36 vila na rtu Zavala, osnovala je ovog ljeta firmu “Dukley hotels”, koja u ponudi ima ukupno 30 apartmana od 100 do 500 kvadrata. Firma koja se promoviše kao “Dukley hotels &resort”, osim apartmana “Stratex grupe”, izdaje i već kupljene nekretnine čiji su vlasnici odlučili da ih rentiraju.

“Vijestima” je u novoformiranoj firmi saopšteno da je resorno Ministarstvo izvršilo kategorizaciju apartmana i da su formirane cijene.

Noć u najjeftnijem apartmanu od 100 kvadrata košta 665 eura, a u najskupljem 2.870.

Uprkos cijenama, tvrde da su svi apartmani zakupljeni do polovine avgusta.

Gosti su Amerikanci, Rusi, Francuzi, ali i turisti iz Srbije i drugih država regiona.

Rezidencijalni kompleks na Zavali time je postao najoštrija konkurencija grad-hotelu Sveti Stefan, gdje su slične cijene.

“Stratex grupa” raspolaže sa tri plaže, jednom u okviru samog kompleksa, VIP plažom, a od ovog ljeta i nekadašnjom “Tanga beach” na istočnom kraju rta Zavala. Kompleks obuhvata ukupno 36 rezidencija, sa 202 luksuzna apartmana, od kojih je više od polovine prodato. Svaki apartman opremljen je po najsavremenijim tehnološkim i dizajnerskim rješenjima, a gostima se omogućava potpuna intima.

“Stratex grupa” nedavno je završila nadomak Staroga grada i luksuznu zgradu “Dukley residence”, sa poslovno-stambenim jedinicima.

Bonus video: