Podgorica dobija ljetnju pozornicu: Bina na mjestu bivše kasarne

Predviđeno je da bina bude postavljena na prostoru bivše kasarne „Morača”, uz lijevu obalu rijeke Morače, prije mosta Milenijum
346 pregleda 4 komentar(a)
kasarna Morača, Foto: Arhiva "Vijesti"
kasarna Morača, Foto: Arhiva "Vijesti"
Ažurirano: 25.07.2016. 16:51h

Podgorica bi ovog ljeta trebalo da dobije ljetnju pozornicu sa binom.

Glavni grad Podgorica raspisao je tender za projektovanje, izradu i postavljanje montažno - demontažne ljetnje pozornice sa binom.

Predviđeno je da bina bude postavljena na prostoru bivše kasarne „Morača”, uz lijevu obalu rijeke Morače, prije mosta Milenijum. Vrijednost ljetnje pozornice je procijenjena na 40 hiljada eura.

„Pozornica je predviđena da ima 200 mjesta. Tribine treba da budu iz deset segmenata-sekcija sa po 20 mjesta, kao i tri stepeništa minimalne širine 120 centimetara”, navodi se u tenderskoj dokumentaciji. Dokumentacijom je određeno da segmenti i stepenište moraju biti montažno-demontažnog tipa sa mogućnošću brze montaže i demontaže, dok je na tribinama predviđeno da budu postavljene „izuzetno kvalitetne i udobne” stolice, po uzoru na stolice koje se ugrađuju u tribine fudbalskih stadiona. Sa bočnih strana i na vrhu je potrebno obezbijediti i sigurnosnu ogradu. Da bi se radovi izvršili u odgovarajućim vremenskim uslovima, odnosno tokom ljetnjeg perioda, u tenderskoj dokumentaciji je naglašenoo da je rok za dostavljanje ponuda 22 dana od dana objavljivanja tenderske dokumnetacije.

Zainteresovani ponude, mogu predavati radnim danima, od osam do 16 časova, zaključno sa 15. avgustom do 12 časova, navedeno je u dokumentaciji objavljenoj na portalu javnih nabavki. Otvaranje ponuda, održaće se istog dana i to u 12 časova i 30 minuta, u prostorijama Glavnog grada.

Bonus video: