OO Demos Budva: Glendža je i pored opstrukcija revnosno obavljao svoj zadatak

"U cilju sprečavanja daljih nepravilnosti u poslovanju i zloupotreba službenog položaja g-din Glendža je podnio krivične prijave protiv nadležnih u ovom preduzeću o kojima će konačno mišljenje, nakon detaljnog uvida, izreći sud", kazala je Đurašković
87 pregleda 1 komentar(a)
Radomir Glendža, Foto: Vuk Lajović
Radomir Glendža, Foto: Vuk Lajović
Ažurirano: 25.07.2016. 14:30h

Predsjednica budvanskog odbora Demosa Lucija Đurašković kazala je da povodom polemike vođene između Radomira Glendže i nadležnih u d.o.o. „Parking Servis“- Budva, O.O. DEMOS – Budva naglašava da su, kao stranka koja učestvuje u Sporazumu koji se tiče vraćanja povjerenja u izborni proces i sprečavanje mogućih zloupotreba, kandidovali Radomira Glendžu kao kontrolora i člana Odbora direktora u preduzeću d.o.o. „Parking servis“- Budva za što je dobio i zvanično Ovlašćenje od strane Vlade Crne Gore i njenog potpredsjednika Duška Markovića.

"U prethodnih mjesec dana g-din Glendža je, pored niza opstrukcija, revnosno i krajnje savjesno obavljao svoj zadatak, te iznio u javnost samo dio gorućih problema, nepravilnosti i pogrešnog poslovanja ovog preduzeća koje, kako je poznato, već duže vrijeme, posluje sa gubicima a u cilju sprečavanja istog, što je, kao primjer korisne primjene Sporazuma, javno pomenuo i potpredsjednik u Vladi izbornog povjerenja g-din Miodrag Vujović", kazala je Đurašković.

"U cilju sprečavanja daljih nepravilnosti u poslovanju i zloupotreba službenog položaja g-din Glendža je podnio krivične prijave protiv nadležnih u ovom preduzeću o kojima će konačno mišljenje, nakon detaljnog uvida, izreći sud. Nadamo se da će g-din Glendža, iako u veoma otežavajućim okolnostima čiji smo svjedoci, nastaviti sa praćenjem rada ovog gubitaškog preduzeća posebno u uslovima kada, još uvijek, i pored zakonski propisanih obaveza, Skupština opštine Budva nije usvojila niti Izvještaj o radu i finansijskom poslovanju za 2015.godinu, a takođe ni Program rada i finansijski plan za 2016. godinu, kao glavna akta u kojima se može sagledati rad i poslovanje d.o.o. „Parking Servis“-Budva", kazala je Đurašković.

Bonus video: