Dodijeljene nagrade najboljim studentima Podgorice

1270 pregleda 0 komentar(a)
Nagrađeni studenti sa gradonačelnikom, Foto: Podgorica.me
Nagrađeni studenti sa gradonačelnikom, Foto: Podgorica.me

Gradonačelni Podgorice Ivan Vuković dodijelio je danas Studentske nagrade Glavnog grada za 2018. godinu, za 30 najboljih studenata.

Potredsjednik Skupštine Đorđe Suhih, koji je ime Glavnog grada pozdravio nagrađene studente, rekao je da su oni shvatili značaj obrazovanja i poznavanja struke, vrijednost znanja kao univerzalne kategorije koja pojedincu omogućava napredak, a svijetu preporod.

„Posebno smo ponosni na vas, jer vi zaslužujete i nagradu i svaku drugu podršku na putu da izrastete u izuzetne stručnjake i ugledne pojedince našeg društva“, kazao je Suhih.

Kako je naveo, Glavni grad, tradicionalno, u okviru proslave Dana oslobođenja, kroz ovu svečanost šalje poruku svojim mladim naraštajima da se rad uvijek prepoznaje, a najbolja postignuća nagrađuju.

Suhih je zahvalio i svim visokoškolskim ustanovama, profesorima i nastavnicima koji u svom svakodnevnom radu ulažu mnogo truda i predanosti prema studentima kako bi postigli najbolje rezultate u učenju.

Nagrade su dobili sljedeći studenti Mihailo Micev, Ivana Tošković, Blagoje Babić, Danijela Radević, Mićan Andrijašević, Danilo Bulatović, Bojana Maraš, Jelena Tomašević, Anja Striković, Anđela Nikolić, Milica Đukanović, Andrea Mićanović, Danilo Ćetković, Ana Mrvaljević, Marija Radović i Nikola Pižurica.

Među nagrađenima su i Irena Dušaj, Natalija Drekalović, Vuk Bošković, Ivana Krulanović, Darija Egorov, Dženan Dreković, Marija Kaluđerović, Igor Vujačić, Tijana Maslovarić, Ivan Kotlaja, Ivana Čolović, Ines Odalović, Aleksandra Jovanović i Jasna Zeković.

Bonus video: