Danas u "Vijestima": EPCG klima ovu Vladu?, Šuković kolegama rekao da ne zna ko je pucao

Čitajte i kolumnu Srđana Perića "Sloboda"
51 pregleda 1 komentar(a)
Naslovna 13. jul, Foto: Vijesti online
Naslovna 13. jul, Foto: Vijesti online
Ažurirano: 13.07.2016. 05:21h

Dnas u "Vijestima" između ostalog čitajte:

  • EPCG klima ovu Vladu?

Opozicioni ministri su tokom jučerašnjih razgovora o predlogu novog ugovora sa A2A upozorili na odredbe Sporazuma o fer izborima, da se značajne odluke donose konsenzusom, što je dio pregovaračkog tima iz vlasti shvatio kao prijetnju da će opozicioni ministri izaći iz Vlade.

  • Nenezić: Muzej prioritet Mamule

Švajcarska kompanija Orascom Hotels Management AG (OHM) osnovala je u Crnoj Gori podružnicu OHM Mamula Montenegro DSD, koju će predvoditi bivši ministar turizma i zaštite životne sredine Predrag Nenezić.

  • Šuković kolegama rekao da ne zna ko je pucao

Ranjeni policajac Predrag Šuković kazao je inspektorima da ne zna ko je pucao na njega i nije nikoga pominjao u kontekstu nalogodavaca. To je “Vijestima” kazao viši državni tužilac Željko Tomković, koji rukovodi istragom pokušaja ubistva bivšeg načelnika Odjeljenja za borbu protiv organizovanog kriminala i korupcije.

  • Hajka bez dokaza za račun moćnika

Draga Milka i Bose, dozvolite mi da iskoristim priliku da vam odam priznanje za ogroman uspjeh koji ste postigle u proteklih 12 godina. CKB je nastala i izrasla u najveću banku u Crnoj Gori zahvaljujući vašem znanju i umijeću, vašem predanom, požrtvovanom radu. Iskreno se nadamo da ćemo uspjeti da banku i dalje vodimo uspješno, kao što ste to vi činile.Citirajući predsjednika Odbora direktora CKB Jozefa Vindhajma, advokat Goran Rodić započeo je iznošenje završnih riječi na suđenju bivšoj upravi CKB-a.

  • Rusi bi plažu u Rijeci Reževića

Vlasnici raskošnih vila i apartmana u Rijeci Reževića, nadomak Svetog Stefana, zatražili su od države da im dozvoli da nepristupačni dio obale preurede u plažu.

  • Konkurs za Acovu zgradu u centru

Sekretarijat za planiranje i uređenje prostora raspisao je konkurs za idejno arhitektonsko rješenje za zgradu, koju će premijerov brat Aco Đukanović, graditi na mjestu gdje su sada Agencija za zaštitu ličnih podataka i Zavod za metrologiju kod Mosta braće Zlatičanin.

  • Čitajte i kolumnu Srđana Perića "Sloboda"
  • Danas uz Vijesti i dodatak: Priručnik za ljeto "Doživeti 100"
  • Danas uz Vijesti na poklon Medaljon

Bonus video: