SNP: Nastavljamo sa afirmacijom antifašizma i Crne Gore kao građanske države

"Kao i godinama unazad, delegacija SNP-a je vijenac položila zajedno sa delegacijom SOBNOR-a Crne Gore", navodi se u saopštenju
253 pregleda 0 komentar(a)
Polaganje vijenaca, Foto: SNP
Polaganje vijenaca, Foto: SNP

Delegacija Socijalističke narodne partije (SNP), na čelu sa potpredsjednikom SNP i predsjednikom Odbora SNP Podgorica Draganom Ivanovićem, položila je danas, povodom obilježavanja Dana oslobođenja Podgorice, vijenac na Spomenik Partizanu borcu na Gorici, u znak sjećanja na rodoljube koji su dali svoje živote za slobodu, saopšteno je iz te partije.

SNP, polaganje vijenaca

"Kao i godinama unazad, delegacija SNP-a je vijenac položila zajedno sa delegacijom SOBNOR-a Crne Gore", navodi se u saopštenju.

Iz te partije su dodali da nastavljaju sa afirmacijom vrijednosti antifašizma, a time i značaja Crne Gore kao građanske države i one tradicionalne, iskonske Crne Gore kojoj su ideal bili sloboda i solidarnost.

"Naši preci koji su dali svoje živote za naše danas i naše sjutra, zaslužuju da ih se sjećamo sa posebnom zahvalnošću. Mi kao njihovi potomci, moramo nastaviti da njegujemo antifašizam jer smo dio Evrope i civilizovanog, demokratskog svijeta", kazali su iz SNP.

Bonus video: