Ekipa "Puteva" na terenu: Očistili puteve prema kučkim katunima

Pripremaju asfaltiranje parkinga kod FK “Koma”
81 pregleda 2 komentar(a)
Putevi, Foto: Arhiva Vijesti
Putevi, Foto: Arhiva Vijesti
Ažurirano: 02.07.2016. 18:21h

Ekipe preduzeća „Putevi“ u toku prethodne nedjelje asfaltirale su 360 metara saobraćajnice u Novom Selu na Koniku, 825 metara u mjesnoj zajednici Šušunja u Zeti, kao i krakove ulica Sava Orovića, kralja Nikole, V proleterske, Bjelasičke i saobraćajnicu u MZ Dinoša.

„Završeni su radovi na čišćenju puteva na kučkim katunima, i to na putnim pravcima Opasanica - Turjak - Pričelji, Opasanica - Turjak - Margita, Velja Rupa - Slana Rupa i Vučji Potok - Carine - Katun Vujadinovića“, saopšteno je iz ovog preduzeća.

Prema saopštenju „Puteva“, u toku su pripreme za asfaltiranje parkinga i pristupne saobraćajnice za Stadion Kom, sportskog terena u Ulici Georgija Dimitrova na Koniku, kao i makadamskih saobraćajnica u Momišićima.

Tokom nedelje su ugrađivani usporivači brzine u MZ Šipčanik, Ulici 4. jula, na Starom aerodromu i u Mojanovićima.

U narednom periodu ugrađivaće usporivače brzine na području grada, i čistiti puteve na kučkim katunima. Od početka tekuće godine na opštinskim putevima ugrađeno je 298,10 metara usporivača, saopšteno je iz „Puteva“. Njihova vrijednosti je 64.572 eura, a u toku prošle godine ugrađeno je 362,10 metara usporivača brzine ukupne vrijednosti 88.761 eura.

Precizan podatak o troškovima nastalim zbog uništavanja usporivača brzine nadležni preduzeća „Putevi“ nemaju, a do sada nisu dobijali pritužbe građana na štetnost pojedinih tipova usporivača brzine.

Bonus video: