Drugari pomažu Ivi Bijelić: Sakupili preko 3.000 eura, akcije se nastavljaju

Hercegnovski planinar Saša Kulinović objavio je na njegovom Facebooku da će se i on uključiti u akciju pomoći Ivi. On će pretrčati 80 km, pri čemu će svi koji žele moći da "otkupe" kilometar dionice za pet eura
65 pregleda 0 komentar(a)
Iva Bijelić, Foto: Slavica Kosić
Iva Bijelić, Foto: Slavica Kosić
Ažurirano: 14.06.2016. 14:38h

Učenici VII-1 i VII-2 razreda Osnovne škole "Dašo Pavičić" iz Herceg Novog danas su organizovali akciju prikupljanja pomoći za njihovu oboljelu drugaricu Ivu Bijelić.

Ona boluje od tumora kostiju, a ljekari savjetuju hitan nastavak liječenja u Institutu Ricoli u Bolonji u Italiji.

Ivini drugari su prodavali suvenire, slike i školjke i služili sokove, a prikupljeni novac doniraće za Ivin put u Bolonju na liječenje. Ovo je nastavak akcije koju su počeli prije dva dana sakupljajući novac u hercegnovskim naseljima .

Danas su uplatili 2.162 eura, na račun Ivinog oca.

I đaci iz osnovne škole "Orjenski bataljon" iz Bijele priključili su se akciji i danas uplatili 1.070,65 eura, koja su prikupili prethodnih dana.

Za poslije podne zakazana je žurka na plažnom baru "People’s" na Toploj, gdje će se takođe prikupljati novac.

Igraonica Al Posto Giusto, organizuje slatku radionicu "Palačinkarnica", u četvrtak 16. juna, a prihod je namijenjen liječenju Ive.

Hercegnovski planinar Saša Kulinović objavio je na njegovom Facebooku da će se i on uključiti u akciju pomoći Ivi. On će pretrčati 80 km, pri čemu će svi koji žele moći da "otkupe" kilometar dionice za pet eura.

Start je planiran u petak petak u 17 sati sa hercegnovskog Škvera, a trčaće zalivom Boke do Tivta, okrenuće se na Pinama, zatim nazad ka Lepetanima, preći će trajekt na Kamenarima i vratiti se nazad do Herceg Novog.

Bonus video: