Podgorica: Inspekcija intervenisala u Njegoševom parku, uklonili igraonicu "Timberland"

Iz saobraćaja su isključili 15 vozila i izdali 12 prekršajnih naloga vrijednosti u iznosu od 150 eura, po jedan od 500, 800 i 1.200 eura
107 pregleda 3 komentar(a)
Igraonica Timberland, Njegošev park, Foto: Luka Zeković
Igraonica Timberland, Njegošev park, Foto: Luka Zeković
Ažurirano: 13.06.2016. 06:14h

Komunalna inspekcija je uklonila dječiju igraonicu „Timberland” u Njegoševom parku.

“Pristupili smo administrativnom izvršenju Rješenja komunalnog inspektora, i uklonili dječiju igraonicu 'Timberland', koja posluje u okviru d.o.o. 'Mat&Ti, u Njegoševom parku”, saopšteno je iz Sekretarijata za komunalne poslove i saobraćaj.

Sektor za inspekcijski nadzor Sekretarijata za komunalne poslove i saobraćaj, kako se navodi, od prvog maja do devetog juna donio rješenje o uklanjanju ljetnjih bašti ispred ugostiteljskog objekta “Harlequin”, u Ulici Stanka Dragojevića i „Time out” u Ulici Steva Boljevića na Zabjelu.

U saopštenju se navodi da je rješenje za uklanjanje bašte doo „Mačo”-Kotor, ispred ugostiteljskog objekta “Harlequin”, u Ulici Stanka Dragojevića broj 42, donijeto, “jer isti nijesu pribavili odobrenje ovog Sekretarijata.

“Komunalna inspekcija ja zakazala administrativno izvršenje Rješenja 25. maj 2016. godine, nakon čega je pristupljeno izvršenju, ali je po navedenom Rješenju inspektora stranka postupila i sama uklonila predmetni objekat”, piše u saopštenju.

Navodi se da je naređeno uklanjanje ljetnje bašte subjektu nadzora d.o.o. “Gero company”, ispred ugostiteljskog objekta “Time out”, u Ulici Steva Boljevića broj 16, jer su odbijeni od Sekretarijata za dobijanje odobrenja za postavljanje ljetnje bašte.

“Komunalna inspekcija je na osnovu Rješenja inspektora, zakazala administrativno izvršenje i 25. maja, izlaskom na lice mjesta konstatovala da je od strane subjekta nadzora uklonjena ljetnja bašta“, piše u saopštenju.

Naveli su da je Sektor za inspekcijski nadzor...izvršio 113 kontrola vozila kojima se obavlja taksi prevoz, i tom prilikom iz saobraćaja isključili 15 vozila i izdali 12 prekršajnih naloga vrijednosti u iznosu od 150 eura, po jedan od 500, 800 i 1.200 eura.

Bonus video: