Štoj i Zoganje pod vodom, potopljen i bulevar

Kiša, koja je padala tokom cijele noći, preplavila je lijevu stranu bulevara Teuta pa se jutros saobraćaj odvijao samo desnom trakom
231 pregleda 3 komentar(a)
Ulcinj nevrijeme Štoj, Foto: Samir Adrović
Ulcinj nevrijeme Štoj, Foto: Samir Adrović
Ažurirano: 13.06.2016. 07:02h

Veliko nevrijeme praćeno vjetrom, jakom kišom i grmljavinom pogodilo je tokom noći ulcinjsku opštinu i donijelo nevolje posebno mještanima prigradskih naselja Štoja i Zoganja, koja su osvanula pod vodom.

Put prema Zoganju jutros oko osam sati nije bio prohodan za putničke automobile ubog vode koja je preplavila saobraćajnicu kod Komunalnog preduzeća. Kiša, koja je padala tokom cijele noći, preplavila je lijevu stranu bulevara Teuta pa se jutros saobraćaj odvijao samo desnom trakom.

Na gornjem putu u Pinješu na nekoliko mjesta klizišta su izazvala odrone a po ko zna koji put, u nevremenu su poplavljene i kuće Dodića na magistralnom putu od pumpe Kalamper ka Baru. Kao i u poplavama od prije sedam godina, veliku štetu pretrpjela je farma tovnoh pilića vlasnika Đura Đurišića u Zoganjama.

Njemu je tokom noći u poplavi stradalo oko 350 pilića i veći dio hrane za pilad. Šteta se procjenjuje na oko hiljadu eura. Očekuje se da se tokom dana oglasi i krizni štab i javnost obavijesti o šteti koju je nevrijeme pričinilo na teritoriji cijele opštine.

Bonus video: