Danas u Vijestima: "Specijalci" dužni hiljade, Nema Mileninog novca, Đorđininog stana i kuće

Danas uz Vijesti i dodatak "Buljarica - priča koja počinje od kraja"
0 komentar(a)
Vijesti, Foto: Vijesti
Vijesti, Foto: Vijesti
Ažurirano: 13.06.2016. 05:27h

U "Vijestima" za 13. jun čitajte:

  • "Specijalci" dužni hiljade

Porodica glavnog specijalnog tužioca Milivoja Katnića ima tri stana i kuću. Na tužioca su upisani stan od 66 kvadrata u Podgorici i kuća u izgradnji od 120 kvadrata u Danilovgradu, dok su supruga i sin dobili stanove od 39, odnosno 56 kvadrata. Tužilac je, takođe, vlasnik trećine zemljišta od 145.000 kvadrata na Cetinju. Ni stan supruge ni sina nisu prijavljeni u imovinskim kartonima prije nego što je Katnić izabran za specijalnog tužioca.

  • Nema Mileninog novca, Đorđininog stana i kuće

Milena Marović - Bogdanović ostala je bez 30.000 eura ušteđevine, koju je do prošle godine imala na svom računu, a njena majka Đorđina bez nekretnina.

  • Nezavisni meta režimskih medija

Nastavljaju se prijetnje i napadi na nezavisne medije i novinare, ali se mali broj odgovornih našao pred licem pravde, piše u izvještaju Amnesti internešnala (AI) o Crnoj Gori.

  • Uprava opstruira oporavak Plantaža

Od domaćinski vođene i izuzetno profitabilne kompanije Plantaže su za nepunu deceniju dovedene u poziciju da nemaju pozitivne novčane tokove i realan profit od prodaje proizvoda, kazao je u intervjuu „Vijestima“ predstavnik malih akcionara u bordu direktora Aleksandar Jovović.

  • Pink i Prva krše zakon, AEM ćuti

Član Savjeta Radio-televizije Crne Gore (RTCG) Goran Đurović ocijenio je da Agencija za elektronske medije (AEM) pokušava da prikrije nezakonit rad pojedinih TV stanica.

  • Džipovi šefova operativcima

Većinu vozila koja koriste zaposleni u administraciji MUP-a i policijski šefovi, ministar unutrašnjih poslova Goran Danilović daće na korišćenje operativcima koji rade na suzbijanju kriminala.

  • Danas uz Vijesti i dodatak "Buljarica - priča koja počinje od kraja".

Bonus video: