OŠ "Janko Mićunović": "Luča" za Jovanu Milić

Direktor škole Vesko Kadović kazao je da je ta vaspitno–obrazovna ustanova ove godine proslavila 118.rođendan, a da je generacija koja odlazi jedna od boljih
272 pregleda 0 komentar(a)
O.Š. Janko Mićunović, Foto: Svetlana Mandić
O.Š. Janko Mićunović, Foto: Svetlana Mandić
Ažurirano: 06.06.2016. 10:44h

U nikšićkoj Osnovnoj školi "Janko Mićunović" na Moštanici polumaturantima su podijeljena svjedočanstva, a Jovani Milić, koja je tokom devetogodišnjeg školovanja znala samo za petice, uručena je diploma "Luča".

Od 30 polumaturanata njih šestoro je osnovnu školu završilo sa odličnim usjehom, ali im se tokom školovanja "potkrala" i poneka četvorka. Riječ je o Nađi Vojinović, Aleksandri Osmajić, Martini Miljanić, Bojani Đurišić, Jeleni Bogdanović i Veselinu Mićunović.

Direktor škole Vesko Kadović kazao je da je ta vaspitno–obrazovna ustanova ove godine proslavila 118.rođendan, a da je generacija koja odlazi jedna od boljih.

"O njihovim uspjesima svjedoče priznanja u nastavnim, vannastavnim i sportskim disciplinama. Gdje god da krenu i šta god da upišu želim im da budu dobri i uspješni ljudi, da upišu škole koje im odgovaraju i daju pun doprinos razvoju svoje porodice, društva, opštine u kojoj žive i države", poručio je Kadović.

Bonus video: