Berane: Podijeljene "Luče" za maturante medicinske škole

Diplome i priznanja učenicima je uručio direktor Žarko Raičević, koji im je poželio da diplome „Luča“ budu osnov nagrađenim učenicima za sve njihove buduće životne uspjehe
348 pregleda 1 komentar(a)
Luča Medicinska škola, Foto: Tufik Softić
Luča Medicinska škola, Foto: Tufik Softić
Ažurirano: 30.05.2016. 15:53h

Učenica srednje medicinske škole „Dr Branko Zogović“ u Beranama Amina Fulurija proglašena je za đaka generacije, dok je osim nje, diplomu Luča jedan za skroz odličan uspjeh tokom čitavog školovanja dobila još Natalija Vuković.

Diplome „Luča“ za odličan opšti uspjeh dodijeljene su: Desanki Armuš, Jeleni Vučetić, Svetozaru Đukiću, Dragani Jelić, Harisu Pačarizu, Rijaldi Sulja, Mariji Garić, Violeti Đurović, Lidiji Zlajić, Katarini Vukićević, Jeleni Karličić, Ildi Kožar, Aneli Kuč, Stefani Monteno, Radu Raičeviću, Melini Ramdedović, Kristini Sinđić i Dijani Rataković.

U srednjoj medicinskoj školi nagrađeni su i učenici koji su postigli odličan opšti uspjeh i primjerno vladanje u srednjoj školi i - Ivan Bogavac, Danka Gazdić, Marija Laban, Mevludin Burudžija, Andrija Drobnjak, Danica Stefanović, Melisa Jašarović i Jovana Pešić.

Diplome i priznanja učenicima je uručio direktor Žarko Raičević, koji im je poželio da diplome „Luča“ budu osnov nagrađenim učenicima za sve njihove buduće životne uspjehe.

Opština Berane će sjutra u 12 časova u Sali Centra za kulturu prirediti svečanu dodjelu nagrada đacima generacije i dobitnicima diplome Luča osnovnih i srednjih škola sa područja čitave opštine za školsku 2015/2016.

Svečanu dodjelu priznanja lokalna uprava organizuje drugu godinu zaredom u saradnji sa školama.

Pored učenika sa najboljim uspjehom biće nagrađeni i učenici koji su ostvarili zapažene rezultate na takmičenjima u zemlji i inostranstvu, uključujući i najbolje iz Niže muzičke škole u Beranama.

Nagrade i priznanja njima će uručiti gradonačelnik Dragoslav Šćekić.

Bonus video: