Danas u "Vijestima": Katnić izviđa kredit za Duška, Budva blokirala premijerovu firmu

Pročitajte kolumnu Jelisave Kalezić "Šuma Striborova u Zagoriču"
67 pregleda 0 komentar(a)
Naslovna 27.5., Foto: Vijesti
Naslovna 27.5., Foto: Vijesti
Ažurirano: 27.05.2016. 05:28h

U današnjim "Vijestima" čitajte:

  • Katnić izviđa kredit za Duška

Specijalno državno tužilaštvo otvorilo je izviđaj u vezi sa spornom bankarskom garancijom Atlas banke od 12,5 miliona eura. Kompanija Kaspia Property Holdings tvrdi da joj je Atlas banka dala garanciju za kredit koji je kao fizičko lice uzeo predsjedavajući Atlas grupe Duško Knežević.

  • Od ubistva Duška Jovanovića 12 godina: Nalogodavci nedodirljivi

Država ništa nije uradila da rasvijetli ubistvo glavnog urednika lista “Dan” Duška Jovanovića. To je juče ocijenio direktor lista Mladen Milutinović, uoči dvanaestogodišnjice ubistva Jovanovića, poručivši da sumnja da nečinjenje znači odobravanje zločina.

  • Budva blokirala premijerovu firmu

Opština Budva blokirala je krajem aprila podgoričku firmu Global Montenegro, čiji je suosnivač premijer Milo Đukanović, zbog duga od 63 hiljade eura na ime poreza na nepokretnost.

  • Radoje Žugić savjetnik Đukanovića do CBCG?

Doskorašnji ministar finansija Radoje Žugić najvjerovatnije će biti savjetnik premijera Mila Đukanovića, saznaju “Vijesti” u Vladi.

  • Eksperti ispituju da li je Skupština "gušila" RTCG

Nezavisna ekspertska misija Evropske komisije pozabaviće se problemom slobode medija u Crnoj Gori, a posebno Radio-televizije Crne Gore.

  • Stopirajte Branu posao, zemlja je pod sporom

Predstavnici Fondacije “Zaklada Toma Luketića i njegove žene Stane”, traže od Ministarstva održivog razvoja da Branislavu Mićunoviću ne dozvole gradnju hotelsko-poslovnog kompleksa na mjestu zgrade Zeta filma, upozoravajući da će Budva u suprotnom biti veoma oštećena.

  • U današnjem izdanju pročitajte kolumnu Jelisave Kalezić "Šuma Striborova u Zagoriču"

Bonus video: