Zima Budvi donijela Božićnu pjacetu

"Božićna pjaceta" je organizovana saradnjom Turističke organizacije opštine Budva i Udruženaj ugostotelja Budve
925 pregleda 0 komentar(a)
Sa otvaranja manifestacije, Foto: Vuk Lajović
Sa otvaranja manifestacije, Foto: Vuk Lajović

"Neka ova lijepa Božićna pjaceta najavi još jaču i konstruktivniju saradnju sa turističkom privredom grada a nadamo se da će naši sugrađani i brojni gosti uživati u svim čarolijama gradskog parka koji će narednih dana objediniti gastro ponudu, autentične suvenire, humanitarne aktivnosti, zabavu i mnogo dobre muzike na jednom mjestu", istakla je otvarajući "Božićnu pjacetu" Maja Liješević, direktorka Turističke organizacije opštine Budva.

Aleksandar Jovanović iz Udruženja ugostitelja Budve je izrazio zadovoljstvo realizacijom projekta koji je zamišljen prije tii godine i naglasio da se nada da će on već naredne godine biti još potpuniji i u godinama pred nama postati poseban brend koji će postati neodvojivi dio regionalno poznate budvanske novogodišnje ponude.

"Proslavićemo na Pjaceti oba Božića, Novu godinu i pravoslavnu Novu godinu, cijeneći i njegujući sve lijepe običaje našeg grada", rekao je Jovanović. Nakon otvaranja, na bini u neposrednoj blizini gradskog parka, nastupio je trebinjski rok bend "Krugovi u žitu".

Sa nastupa benda "Krugovi u žitu"

"Božićna pjaceta" otvorena prvog zimskog dana okupila je brojne ugostitelje, članove Udruženja, lokalne umjetnike i zanatlije, ali je značajan dio programa usmjeren ka radu sa djecom, društveno korisnim i humanitaranim projektima, Pjaceta će biti otvorena sve do 14. januara, a 13. januara uveče planiran je koncert poznate crnogorske grupe "Perper".

"Božićna pjaceta" je organizovana saradnjom Turističke organizacije opštine Budva i Udruženaj ugostotelja Budve, uz podršku lokalne samouprave i JP za upravljanje morskim dobrom Crne Gore.

Bonus video: