Komisija za riješavanje stambenih pitanja: Dijele 15 stanova ugroženim licima

„Stanovi se nalaze i u sljedećim objektima, DUP Konik, objekti B4, B5, B6 i B7 - četiri stambene jedinice i UP 9, Blok 3, DUP 'Servisno skladišna zona', pet stambenih jedinica“, navedeno je u oglasu
770 pregleda 1 komentar(a)
Holandske sestre Zagorič, Foto: Arhiva Vijesti
Holandske sestre Zagorič, Foto: Arhiva Vijesti
Ažurirano: 17.05.2016. 14:00h

Komisija za rješavanje stambenih pitanja lica u stanju socijalne potrebe Glavnog grada, objavila je oglas za dodjelu stanova licima u stanju socijalne potrebe.

„Pravo učešća na oglas imaju lica koja su u smislu Zakona o socijalnoj i dječjoj zaštiti korisnici prava na materijalno obezbjeđenje porodice kod Centra za socijalni rad“, navedeno je u oglasu.

Oglasom se dodjeljuje 15 stanova i to u Zagoriču, Koniku, kao i na prostoru DUP-a „Servisno-skladišna zona“. U zgradama Holandske sestre I i II u Zagoriču nalaze se četiri stana, a po jedna stambena jedinica u zgradi Crnogorske sestre II i u DUP-u Zagorič 3 i 4.

„Stanovi se nalaze i u sljedećim objektima, DUP Konik, objekti B4, B5, B6 i B7 - četiri stambene jedinice i UP 9, Blok 3, DUP 'Servisno skladišna zona', pet stambenih jedinica“, navedeno je u oglasu.

Prijave, sa potrebnom dokumentacijom, se, kako je pojašnjeno u tekstu oglasa, podnose Komisiji za rješavanje stambenih pitanja lica u stanju socijalne potrebe, preko Sekretarijata za socijalno staranje Podgorice, zaključno sa 25. majom tekuće godine.

„Za stanove koji se daju na korišćenje zaključuje se ugovor o zakupu i plaća mjesečni iznos zakupnine“, dodaje se u oglasu.

Bonus video: