Ambasadorka SAD Margaret En Uehara u posjeti Herceg Novom

Tokom druge zvanične posjete Herceg Novom, ambasadorka Uehara je obišla Gradski muzej “Mirko Komnenović“, a juče se sastala sa predstavnicima hercegnovske privrede
0 komentar(a)
Ambasadorka SAD-a u HN, Foto: Slavica Kosić
Ambasadorka SAD-a u HN, Foto: Slavica Kosić
Ažurirano: 09.05.2016. 14:18h

Ambasadorka Sjedinjenih Američkih Država u Crnoj Gori, Margaret En Uehara, danas boravi u u posjeti Herceg Novom, gdje se sastala sa predstavnicima lokalne vlasti.

U fokusu razgovora bili su aktuelni i planirani projekti i investicije u Herceg Novom, kao i rad lokalne uprave na poboljšanju investicionog ambijenta, unapređenju saradnje sa turističkom privredom i stvaranju boljih uslova za život građana.

“Predstavnici lokalne uprave poručili su da se nadaju nastavku dobre saradnje sa Ambasadom Sjedinjenih Američkih Država, kao i da su otvoreni za razgovor o svim mogućnostima, uvažavajući SAD kao značajnog partnera i prijatelja naše zemlje”, saopšteno je iz PR službe Opštine..

Tokom druge zvanične posjete Herceg Novom, ambasadorka Uehara je obišla Gradski muzej “Mirko Komnenović“, a juče se sastala sa predstavnicima hercegnovske privrede.

Bonus video: