Građani najčešće gledaju TV Vijesti

Na pitanje koja vam je televizija najpoznatija, odnosno koja vam prva padne na pamet, 32 odsto građana kaže da je to TV Vijesti, dok 27 odsto navodi Televiziju Crne Gore
1787 pregleda 6 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Shutterstock
Ilustracija, Foto: Shutterstock
Ažurirano: 25.12.2018. 17:18h

Najviše građana Crne Gore, njih oko 53 odsto, kaže da najčešće gleda TV Vijesti i da im je to omiljena televizija. Slijede Televizija Prva i TV Pink M, pa Televizija Crne Gore, koju najčešće gleda trećina građana, pokazalo je istaraživanje Ipsos Stratedžik Marketinga.

Na pitanje koja vam je televizija najpoznatija, odnosno koja vam prva padne na pamet, 32 odsto građana kaže da je to TV Vijesti, dok 27 odsto navodi Televiziju Crne Gore.

Najviše građana kaže da Televiziju Vijesti gleda zbog kvaliteta, dok na pitanje zašto gledate TVCG, odgovaraju da to najviše rade iz navike i zato što su informacije brze, raznovrsne i kvalitetne. Ovi, danas predstavljeni podaci, rezultati su Ipsosovog istraživanja rađenog za potrebe Radio-televizije Crne Gore.

Istraživanje je plaćeno oko 10 hiljada eura, ali danas nisu saopšteni najvažniji - uporedni podaci o povjerenju i gledanosti crnogorskih televizija.

Kako su objasnili iz Ipososa, kompletni podaci biće dostavljeni menadžmentu, koji će odlučiti da li će ih i kako plasirati.

Bonus video: