Festival vina i gastronomije u Herceg Novom

Prijavljeno je više od 40 izlagača iz Francuske, Italije, Njemačke, Holandije, Španije, Slovenije, Bosne i Hercegovine, Srbije, Hrvatske, kao i i iz Crne Gore, sa svojom ponudom i bogatom paletom proizvoda
62 pregleda 1 komentar(a)
vino, Foto: Shutterstock
vino, Foto: Shutterstock
Ažurirano: 04.05.2016. 11:09h

Kompanija NTC, Lighthouse of Montenegro i Turistička organizacija Herceg Novog danas i sjutra u Gradskoj kafani organizuju "NTC wine and gastronomy festival".

"Manifestaciji će prisustvovati eminentni ugostitelji, vlasnici i menadžeri elitnih restorana i hotela, poznavaoci vina, predstavnici poznatih vinarija i kompanija iz domena premium proizvoda hrane i pića, najpoznatiji somelijeri, profesionalni kuvari, barmeni, kao i crnogorski vinari koji su izlaganjem svog asortimana doprinijeli cjelokupnom ugođaju", navodi se u saopštenju organizatora.

Prijavljeno je više od 40 izlagača iz Francuske, Italije, Njemačke, Holandije, Španije, Slovenije, Bosne i Hercegovine, Srbije, Hrvatske, kao i i iz Crne Gore, sa svojom ponudom i bogatom paletom proizvoda.

Iako je poslovno-profesionalno orjentisan, sajam će biti otvoren za sve zainteresovane posjetioce svakog dana u periodu od 12 do 18 sati.

"Osim što daje mogućnosti za otkrivanje novih tržišta, identifikovanje trendova, i ocenjivanje dostignuća naših vinara u poređenju sa konkurentima, cilj ovog festivala je i promocija vinske kulture prvenstveno među građanima i vinarima. Sva iskustva vezana za proslogodisnje održavanje ove manifestacije su potvrda da smo napravili odličan izbor kada smo se opredijelili da se ona tradicionalno održava u Herceg Novom. Pored toga što je Grad posjetio značajan broj izlagača benefit festivala je sto je u velikoj mjeri doprinio animiranju stranih gostiju koju su u tom periodu boravili u Herceg Novom", navode organizatori.

Detaljnije informacije o sajmu p otražite na stranici www.ntcshop.me.

Bonus video: