Danas u Vijestima: Ko snima Kotorane, ubijeni Pljevljak vozilo napunio eksplozivom...

65 pregleda 2 komentar(a)
naslovna strana, Foto: Vijesti online
naslovna strana, Foto: Vijesti online
Ažurirano: 23.04.2016. 06:35h

U "Vijestima" za 23. april čitajte:

SDP sprema tužbe Vladi

Potpredsjednica SDP-a i bivša zamjenica ministra saobraćaja Mirel Radić Ljubisavljević poručila je da bi odluka Vlade da nju i kolege zamjene kadrovima DPS i SDP-a mogla uticati na Sporazum o organizovanju slobodnih izbora i Lex specijalis.

DPS ne da češljanje finansija

Vladajući DS ne želi da dopusti dijelu opozicije sa kojim pregovara o Vladi izbornog povjerenja, da provjerava finansijsko poslovanje institucija u periodu prije nego počne da važi Leks specijalis.

“Vlada namjerno pravi greške”

Vlada je u Nacrtu koncesionog akta za davanje koncesija za korišćenje vodotoka za izgradnju pet malih hidrolektrana (mHE) podcijenila potencijale svih vodotoka i značajno smanjila davanja budućih koncesionara u budžet, ocijenio je izvršni direktor firme Haider extrem energy (HEE), Dragomir Bulajić.

Srzentićeva supruga liječi i na crno

Ginekološkinje barske Bolnice Sonja Srzentić i Vesna Đokvučić već duže vrijeme rade na crno, u stanu koji nije registrovan kao ordinacija.

Ostavio bombe da raznese policajce

Nekoliko policajaca i forenzičara navodno je umalo stradalo od eksploziva koji je Pljevljak Goran Dragićević ostavio u policijskom automobilu, koji je ukrao prije nego je ubijen u akciji Specijalne antiterorističke jedinice.

Mafija snima cijeli grad

Dobar dio Kotora “pokriven” je kamerama, ali država nema ništa sa tim nezakonitim snimanjem.

Brano dobio amin za kulu od 23.000 kvadrata

Nikšićanin Branislav Brano Mićunović moći će u Budvi da gradi hotel u obliku kule od 23.000 kvadrata na mjestu oronule zgrade Zeta filma, stotinjak metara od Starog grada.

U dašanjem dodatku "Art" čitajte i kolumnu Balše Brkovića “Jezici”.

Bonus video: