,,Monte kredit" domaćin mališanima iz vrtića ,,Radost"

Djeca su predstavnicima banke poklonili rad koji su uradili uz pomoć vaspitača sa logom vrtića i porukom “Monte kredit, je naš prijatelj”, kao i kalendarom radova
351 pregleda 1 komentar(a)
Ažurirano: 20.04.2016. 13:16h

Banka „Monte kredit“ iz Nikšića tokom prethodne godine donirala je JPU „Dragan Kovačević“ oko 2.000 eura, a danas su bili domaćini mališanima iz vrtića „Radost“ i njihovim vaspitačima.

Jelene Marković, PR menadžer JPU “Dragan Kovačević”, kazala je da su pomenuta sredstva opredijeljena vaspitnim jedinicama “Bajka” u Dragovoj Luci i “Pčelica” u Staroj Varoši za nabavku parkovskog mobilijara za djecu.

“Zadnjih 15. godina na teritoriji Crne Gore u školskim i predškolskim ustanovama uložili smo oko pola miliona eura. Nadam se da ćemo i u budućnosti imati lijepu i uspješnu saradnju, jer je to i misija naše firme”, kazala je Tanja Milatović, operativni menadžer “Monte kredita”.

Djeca su predstavnicima banke poklonili rad koji su uradili uz pomoć vaspitača sa logom vrtića i porukom “Monte kredit, je naš prijatelj”, kao i kalendarom radova.

Galerija

Bonus video: