Kruzeri će uskoro da stižu i u Bar

To je epilog dugogodišnjih napora barske pomorsko-turističke agencije “Allegra Montenegro”, da na kruzing mapu svjetskih brodarskih kompanija koje zastupaju upišu i Luku Bar
221 pregleda 25 komentar(a)
kruzer, Foto: Shipspotting
kruzer, Foto: Shipspotting
Ažurirano: 18.04.2016. 09:19h

Turistički brodovi - kruzeri prvi put bi ovog ljeta trebalo da stignu i u Bar, a predviđeno je i otvaranje novih trajektnih linija ka Italiji.

To je epilog dugogodišnjih napora barske pomorsko-turističke agencije “Allegra Montenegro”, da na kruzing mapu svjetskih brodarskih kompanija koje zastupaju upišu i Luku Bar.

Iz agencije su saopštili da će u utorak vlasnik i osnivač “Allegra Montenegro” Mihailo Vukić i menadžer lučkih poslova Kristijan Kijanović na konferenciji za medije objaviti datume i ime kompanije sa kojom je sklopljen dogovor o dolasku prvih kruzera u Bar.

Prema dostupnim podacima, prvi kruzeri bi trebalo da stignu početkom sezone, ali to u agenciji nijesu željeli da komentarišu.

Pojašnjeno je da "zbog više razloga", a prvenstveno jer još traje završna faza realizacije, detalje ne mogu otkrivati prije utorka.

"Na pres konferenciji će biti priče o temama koje su veoma bitne za razvoj turizma i unapređenje turističke ponude Bara i cijele Crne Gore. Ekskluzivno ćemo najaviti ime kompanije sa kojom je potpisan ugovor o lučkoj agenturi za Crnu Goru, i najaviti pregovore o uvođenju novih linija iz Bara za Italiju u saradnji sa više trajektnih kompanija”, istakli su iz agencije.

Bonus video: