Kompanija Voli donirala Opštoj bolnici Bar 60.000 eura

"Ovom donacijom je značajno renoviran operacioni blok i bolnica je dobila najsavremeniji elektrohiruški ultrazvučni operacioni nož- ligašur, koji se koristi i u otvorenoj i laparoskopskoj hirurgiji“
494 pregleda 2 komentar(a)
Tomanović, Hrapović i Bokan, Foto: Mzd.gov.me
Tomanović, Hrapović i Bokan, Foto: Mzd.gov.me
Ažurirano: 27.12.2018. 14:32h

Kompanija Voli donirala je Opštoj bolnici u Baru 60.000 eura.

Ministar zdravlja Kenan Hrapović zahvalio je Draganu Bokanu i kompaniji Voli, "kao osvjedočenom prijatelju zdravstvenog sistema".

"Kao društveno odgovorna kompanija, vi ste svjesni da ovakvim i sličnim donacijama, kojih je i u prethodnom periodu bio značajan broj, pomažete svim našim građanima, i učestvujete sa nama u ostvarivanju zajedničkog cilja, a to je kvalitetna zdravstvena zaštita za naše građane", istakao je Hrapović.

Kompanija Voli svake godine donira sredstva zdravstvenim ustanovama u Crnoj Gori.

Direktor kompanije Voli, Dragan Bokan kazao je da donaciju upućuju sa posebnim zadovoljstvom i željom da doprinesu poboljšanju kvaliteta medicinskih usluga u barskoj opštini, ali da na ovaj način žele da podstaknu ostale uspješne firme da kroz svoju društvenu odgovornost daju svoj doprinos sve boljem i naprednijem funkcionisanju zdravstvenog sistema u Crnoj Gori.

"Ulaganje u zdravstvo je ulaganje u osnovne temelje na kojima se gradi prosperitet države. U cilju podizanja nivoa zdravstvene zaštite stanovnika barske opštine, kao ozbiljna i značajna podrška lokalnoj zajednici, a na osnovu prioritetnih potreba bolnice, finansirali smo radove na adaptaciji i renoviranju operacionog bloka u iznosu od 26.300 eura. Pored toga, finansirali smo nabavku specijalnog medicinskog aparata za potrebe operacionog bloka u iznosu od 33.150 eura“, rekao je Bokan.

Direktor bolnice Bar, Dragoslav Tomanović, ističe da ovo nije prva donacija kompanije Voli bolnici u Baru.

"U ime pacijenata i zaposlenih u bolnici Bar, izražavam veliku zahvalnost kompaniji Voli, odnosno gospodinu Draganu Bokanu na velikodušnoj donaciji. Ovom donacijom je značajno renoviran operacioni blok i bolnica je dobila najsavremeniji elektrohiruški ultrazvučni operacioni nož- ligašur, koji se koristi i u otvorenoj i laparoskopskoj hirurgiji“, rekao je Tomanović.

Bonus video: