Herceg Novi: MC Crusier organizuje tradicionalnu moto žurku

Početak moto žurke je u subotu u 21 h, ulaz je slobodan, a za dobar provod pobrinuće se rok bendovi „Fast woman slow horses“ iz Đenovića i „Krugovi u žitu“ iz Trebinja
53 pregleda 3 komentar(a)
Ažurirano: 25.03.2016. 16:06h

Moto klub MC Cruiser iz Herceg Novog 26. marta organizuje petu moto žurku, u noćnom klubu „People`s“ , na samoj obali mora.

Ova zabava zaljubljenika u motore, van sezone vožnje, već je postala tradicionalna, i iz godine u godinu ih okuplja sve više.

Tako i sada, osim motorista iz Crne Gore, očekuju i dolazak starih i novih prijatelja iz moto klubova sa „ex Yu“ prostora. Kao dobri domaćini, članovi moto kluba MC Cruiser će za one koji doputuju dan ranije, večeras (petak) organizovati druženje i večeru u svojim prostorijama u Bijeloj.

Početak moto žurke je u subotu u 21 h, ulaz je slobodan, a za dobar provod pobrinuće se rok bendovi „Fast woman & slow horses“ iz Đenovića i „Krugovi u žitu“ iz Trebinja.

Kao klub koji je podržao brojne humanitarne aktivnosti, MC Cruiser se uključuje i u akciju prikupljanja pomoći za liječenje svog mladog sugrađanina Stevana Obradovića, pa će u „Peoples“-u biti postavljene kutije za novčane priloge gostiju.

Galerija

Bonus video: