„Regent Porto Montenegro“ predstavio svoju ponudu u Moskvi

Na sajmu se predstavilo više od 100 hotela, agencija, regionalnih i nacionalnih turističkih organizacija, aviokompanija, konsijerž servisa, a sve sa ciljem približavanja ponude najzahtjevnijim gostima koji dolaze sa ruskog tržišta
0 komentar(a)
Roko Palmic, Foto: Regent Porto Montenegro
Roko Palmic, Foto: Regent Porto Montenegro
Ažurirano: 24.03.2016. 08:15h

Višestruko nagrađivani hotel „Regent Porto Montenegro“ iz Tivta predstavio je svoju ponudu na jednom od najluksuznijih sajmova u Moskvi, „Conde Nast Traveller - Luxury Travel Show“ koji je održan u utorak, 22. marta, u hotelu „Metropol“.

Direktor sektora prodaje i marketinga hotela „Regent“, Roko Palmic, susreo se sa pedesetak predstavnika istočno-evropske turističke privrede okrenute najluksuznijim segmentima ugostiteljstva i turizma uopšte.

Na sajmu se predstavilo više od 100 hotela, agencija, regionalnih i nacionalnih turističkih organizacija, aviokompanija, konsijerž servisa, a sve sa ciljem približavanja ponude najzahtjevnijim gostima koji dolaze sa ruskog tržišta.

„Regent Porto Montenegro“ bio je jedini predstavnik ovog dijela Mediterana, i jedini predstavnik crnogorskog turizma, na ovom odista prestižnom događaju koji privlači mnogobrojne ruske kompanije zainteresovane za vrhunsku uslugu i najbolje od svega što ugostiteljstvo može ponuditi. Iskoristili smo priliku da naš dio obale i hotelske sadržaje predstavimo na najbolji mogući način“, istakao je ovom prilikom Roko Palmic.

„CNT - Luxury Travel Show“ organizuje izdavačka kuća „Conde Nast“, koja stoji iza „Conde Nast Traveller“magazina, jednog od najpopularnijih i najčitanijih svjetskih magazina iz oblasti putovanja, i otkrivanja novih turističkih destinacija. Sajam se održava svake godine i jedan je od najrelevantnijih događaja kada je u pitanju elitno istočno-evropsko tržište.

Bonus video: