Novi domaćin prve Konferencije lokalnih samouprava Zapadnog Balkana

U okviru konferencije biće riječi o izazovima prekogranične saradnje, energetskoj efikasnosti i očuvanju životne sredine; programskom budžetiranju i upravljanju projektima, unapređenju odnosa sa korisnicima, standardima i sistemu menadžmenta u lokalnim samoupravama, kao i o turističkim potencijalima lokalnih samouprava Zapadnog Balkana
0 komentar(a)
Herceg Novi, Foto: Slavica Kosić
Herceg Novi, Foto: Slavica Kosić
Ažurirano: 22.03.2016. 14:25h

Opština Herceg Novi biće generalni pokrovitelj prve Konferencije lokalnih samouprava Zapadnog Balkana.

“Cilj konferencije koja je planirana za 9. i 10. jun u Herceg Novom, je unapređenje saradnje između lokalnih samouprava regiona, razmjena iskustava i unapređenje rada lokalnih samouprava. Učesnici i izlagači na konferenciji biće predstavnici lokalnih samouprava, državnih organa i drugih organizacija čije su djelatnosti usko vezane za rad lokalne samouprave”, saopšteno je iz lokalne uprave.

Tema konferencije je “Lokalne samouprave 21. vijeka”. U okviru toga biće riječi o izazovima prekogranične saradnje, energetskoj efikasnosti i očuvanju životne sredine; programskom budžetiranju i upravljanju projektima, unapređenju odnosa sa korisnicima, standardima i sistemu menadžmenta u lokalnim samoupravama, kao i o turističkim potencijalima lokalnih samouprava Zapadnog Balkana.

Bonus video: