Morsko dobro dobilo otkaz

Kancelarija u Tivtu biće sigurno ponovo otvorena najkasnije do 1. maja, tvrdi direktor Morskog dobra Predrag Jelušić
4 komentar(a)
Tivat, Foto: Siniša Luković
Tivat, Foto: Siniša Luković
Ažurirano: 19.03.2016. 17:11h

Javno preduzeće Morsko dobro privremeno je zatvorilo kancelariju u Tivtu i moraće da traži novi poslovni prostor.

Direktor Predrag Jelušić rekao je da su dobili otkazni rok od vlasnika poslovnog prostora kojeg su do sada koristili.

“Taj je rok već mislim i istekao, prije 3 ili 4 dana, i kolega koji je do sada radio u toj kancelariji, preći će da posao obavlja u centrali preduzeća u Budvi, dok uskoro ne nađemo trajnije rješenje za poslovni prostor u Tivtu“, kazao je “Vijestima“ Jelušić.

On je dodao da je Morsko dobro obavezno da novi poslovni prostor u Tivtu nađe prikupljajući ponude procedurom predviđenom Zakonom o javnim nabavkama, a što će po njemu, potrajati narednih mjesec do mjesc i po dana.

“U svakom slučaju, naša kancelarija u Tivtu biće sigurno ponovo otvorena najkasnije do 1. maja, kada počinje i zakonski rok da sva kupališta na primorju budu otvorena. S tim u vezi, jedan stalni radnik i jedan sezonski kontrolor kojeg ćemo angažovati u Tivtu, imaće i na vrijeme obezbijeđen poslovni prostor za rad i kontrolu zakupca morksog dobra na teritoriji Tivta i dijelu teritorije opštine Kotor koje pokriva ova kancelarija“, istakao je Jelušić.

Kancelariju Morskog dobra u poslovnom centru “PMC invest“ u centru Tivta, 30. maja prošle godine svečano su otvorili tadašnji direktor preduzeća Rajko Barović i gradonačelnik Ivan Novosel.

Tada je čak obećano da će to predstavništvo “Morskog dobra biti ubrzo i kadrovski ojačano, zbog velikog turističkog razvoja na tivatskoj obali i da će preduzeće otvoriti i posebnu kancelariju unutar Porto Montenegro, ali se to nije dogodilo.

Bonus video: