OD 18. MARTA

Noćni voz na relaciji Bar- Beograd neće saobraćati zbog sanacije klizišta

"Željeznički prevoz Crne Gore AD Podgorica obavještava korisnike svojih usluga da je na teritoriji željeznica Srbije došlo do prekida željezničkog saobraćaja usled klizišta između stanica Ražana – Kosjerić gdje je nastupio prekid željezničkog saobraćaja"
0 komentar(a)
voz, šine, Foto: Arhiva "Vijesti"
voz, šine, Foto: Arhiva "Vijesti"
Ažurirano: 11.02.2019. 05:22h

Noćni vozovi u međunarodnom saobraćaju na relaciji Bar- Beograd – Bar od 18. marta neće saobraćati do sanacije klizišta između stanica Ražana – Kosjerić u Srbiji.

"Željeznički prevoz Crne Gore AD Podgorica obavještava korisnike svojih usluga da je na teritoriji željeznica Srbije došlo do prekida željezničkog saobraćaja usled klizišta između stanica Ražana – Kosjerić gdje je nastupio prekid željezničkog saobraćaja. Od 18.03. zbog nastale situacije obavještavamo naše putnike da će polasci dnevnih vozova iz pravca Bara i Beograda ostati nepromijenjeni tjs.po redu vožnje, uz napomenu da će se putnici od željezničke stanice Kosjerić do stanice Ražana, i obrnuto, prevoziti autobusima, nakon čega će putovanje nastaviti vozovima za Beograd, odnosno Bar", navodi se u saopštenju Željeznički prevoz Crne Gore.

Preporučujemo za Vas