Saradnja Novljana i Tivćana

Dobrovoljci iz Krtola godinama redovno dolaze da pomognu kolegama iz Službe zaštite i spašavanja, posebno u ljetnjem periodu kada su požari najaktivniji
0 komentar(a)
Herceg Novi, Foto: Slavica Kosić
Herceg Novi, Foto: Slavica Kosić
Ažurirano: 09.03.2016. 14:57h

Služba zaštite i spašavanja Herceg Novi i Dobrovoljno vatrogasno društvo Krtoli dogovorili su unapređenje zajedničke saradnje i djelovanja na čitavoj teritoriji opštine Herceg Novi, uključujući i novski dio poluostrva Luštica .

“Bez vatrogasaca iz DVD Krtoli, naš posao na teritoriji Herceg Novog bio bi znatno otežan. Potrudićemo se da saradnju podignemo na veći nivo, tako što ćemo unaprijediti uslove njihovog rada kroz nabavku opreme i tehničku podršku “, kazao je rukovodilac Službe zaštite i spašavanja, Aleksandar Škobalj.

Dobrovoljci iz Krtola godinama redovno dolaze da pomognu kolegama iz Službe zaštite i spašavanja, posebno u ljetnjem periodu kada su požari najaktivniji.

Opština Herceg Novi će pružiti finansijsku podršku Vatrogasnom društvu Krtoli, u iznosu od 9.600 eura tokom 2016. godine. Istaknut je i doprinos mnogih mještana Luštice, a posebno preduzetnika Bata Bogetića, koji u periodu požara vatrogascima ustupa cistijernu ili kamion.

Bonus video: