Bečić: Država da prepozna potencijale Bijelog Polja

"Stanje se pod hitno mora popraviti, jer će se, u suprotnom, jaz između sjevera i juga još više produbljivati", napominje predsjednik Demokrata
326 pregleda 1 komentar(a)
Bečić, Foto: Demokrate
Bečić, Foto: Demokrate

Da bi opština Bijelo Polje bila lokomotiva sjevera Crne Gore, potrebno je mnogo više pažnje i posvećenosti države od ove koju trenutno zadobija, poručio je predsjednik Demokrata, Aleksa Bečić, čestitajući građanima Bijelog Polja 3. januar, Dan opštine Bijelo Polje.

"Takvo stanje se pod hitno mora popraviti, jer će se, u suprotnom, jaz između sjevera i juga još više produbljivati, a Bijelo Polje će daljim odlascima stanovništva sa njegove teritorije postajati sve skrajnutija opština, što, s obzirom na njegovu istoriju, kulturu, multietnički i multikonfesionalni sklad kojim je u značajnoj mjeri obogatilo mozaik naše države, nikako nije zaslužilo", ističe Bečić.

"Sa željom da se od ove godine država vrati Bijelom Polju i prepozna njegove potencijale, prirodne, tako i ljudske, Bijelom Polju, Bjelopoljkama i Bjelopoljcima, još jednom, srdačno, čestitam Dan opštine i želim svako dobro u 2019. godini", zaključuje predsjednik Demokrata.

Bonus video: