Sanacija klizišta i magistrale u Baošićima trebalo bi da bude završena do polovine maja

Saobraćaj na dionici od Norveškog naselja ka Dječijem domu Mladost, u dužini od 110 metara, odvija jednom kolovoznom trakom naizmjenično. Saobraćaj je regulisan semaforskom signalizacijom, a zadržavanje je u prosjeku 5 minuta
65 pregleda 4 komentar(a)
Baošići, sanacija klizišta, Foto: Slavica Kosić
Baošići, sanacija klizišta, Foto: Slavica Kosić
Ažurirano: 24.02.2016. 14:26h

Sanacija klizišta i dijela Jadranske magistrale u Baošićima na putnom pravcu Herceg Novi-Kamenari trebalo bi da bude završena do polovine maja.

Do sada je završena jedna trećina posla.

Zbog izgradnje objekata u blizini saobraćajnice i njenog plavljenja, oštećen je put koji je građen prije nekoliko decenija .

Saobraćaj na dionici od Norveškog naselja ka Dječijem domu Mladost, u dužini od 110 metara, odvija jednom kolovoznom trakom naizmjenično. Saobraćaj je regulisan semaforskom signalizacijom, a zadržavanje je u prosjeku 5 minuta.

Posao koji finasira Direkcija za saobraćaj Crne Gore povjeren je podgoričkoj firmi Građevinarstvo i savjetovanje.Vrijednost radova je 250 hiljada eura.

Za petnaest trebalo bi da počne sanaciji dionice u Sutorini ka graničnom prelazu Debeli brijeg.

Lani je Direkcija finasirala sanaciju i asfaltiranje dijela Jadranske magistrale od semafora na Toploj prema petlji u Igalu, u Sutorini, Kumboru i od Kamenara prema Verigama – u ukupnoj dužini od oko 900 metara, investicione vrijednosti od oko 350.000 eura.

Bonus video: