Djelovi više gradova biće bez struje

U Baru će brojila bit ugrađivana u Bjelišima, a u Kotoru u Škaljarima, kao i na području Risna, škole Risan, Mala i Smokovac
76 pregleda 2 komentar(a)
brojilo, Foto: Vesko Belojević
brojilo, Foto: Vesko Belojević
Ažurirano: 24.02.2016. 06:19h

Djelovi više opština biće danas po nekoliko sati biti bez struje, zbog ugradnje novih brojila i radova na mreži, saopšteno je iz Elektroprivrede Crne Gore.

Objekti u kojima budu ugrađivana brojila biće bez struje od osam do 18 sati.

U Podgorici će brojila biti ugrađivana u ulicama Đ. Jovanova, Đ. Orahovca, Dr M, Miljanića, N. Đurkovića, V. Bogešića, Z. Zrenjanina i Sarajevskoj.

U Baru će brojila bit ugrađivana u Bjelišima, a u Kotoru u Škaljarima, kao i na području Risna, škole Risan, Mala i Smokovac.

U Ulcinju će brojila biti ugrađivana u ulicama Vida Matanovića, Đ. Đakonovića, Ć. Resulbegovića, 26. novembra, Voja Lakčevića, Bulevaru Maršala Tita, Novoj Mahali i Bijeloj Gori.

U Podgorici će, zbog radova, od devet do 17 sati, bez napajanja električnom energijom ostati ulica Aerodromska i dio Lamela.

Od devet do 12 sati bez struje će biti zgrada KAT-1 (Lijepa Kata) u ulici Bratstva i Jedinstva.

Bez struje će, od devet do 15 sati, ostati Mojanovići, Balijače, Goričani, centar Golubovaca, Balabani, Trešnjica, Gostilj, Mataguži, Gošići, Željeznička stanica Golubovci i Staklenici.

Na području Kolašina, od devet do 15 sati, bez napajanja električnom energijom ostaće potrošači koji se napajaju sa trafostanice 10 / 0,4 kV.

U Kotoru će, od deset do 15 sati, bez struje ostati Orahovac, Ljuta i Dobrota do psihijatrije.

U Tivtu će bez napajanja električnom energijom ostati potrošači naselja Kava, od devet do 12 sati.

U Beranama će, od devet sati i 30 minuta do 15 sati i 30 minuta, bez napajanja električnom energijom ostati Štitare, Lukavica, Bubanje i Ruišta.

Na području Rožaja, od deset do 15 sati bez napajanja električnom energijom ostaće područje Bašča.

U Pljevljima će, od devet do 15 sati, bez struje biti potrošači na područiju Crljenica, Otilovića, Adrovića, Vijenca, Ranča, Crnog vrha, Rudnice.

U slučaju loših vremenskih uslova radovi će biti odgođeni.

Bonus video: