Nova ljevica osudila prijetnje upućene Pavićević

"Ovaj slučaj ne smije ostati neriješen jer bi to bio podstrek i ohrabrenje svima onima kojima smeta, očigledno sve masovnije buđenje građana koji ne žele više da budu pasivni posmatrači krađe, pljačke i otimanja državne imovine, kao i ugrožavanja prava i sloboda svih građana"
902 pregleda 2 komentar(a)
GP Nova ljevica, Foto: GP Nova ljevica
GP Nova ljevica, Foto: GP Nova ljevica

Građanski pokret Nova ljevica osudila je upućivanje prijetnji preko lažnog Facebook profila građanskoj aktivistkinji Nikoleti Pavićević, koja je jedna od organizatorki protesta u Baru.

Pavićević, je prijavila policiji prijetnje koje je dobila sa lažnog FB profila.

Iz Nove ljevice su pozvali nadležne, prije svih Upravu policije i tužilaštvo, da otkriju i procesuiraju počinioca.

"Nedopustivo je prijetiti i zastrašivati građane koji svoje nezadovoljstvo i neslaganje sa odllukama i postupcima vlasti ispoljavaju mirno i demokratski. Posebno je neljudski i kukavički to raditi jednoj ženi i to krijući se iza lažnog FB profila. Ovaj slučaj ne smije ostati neriješen jer bi to bio podstrek i ohrabrenje svima onima kojima smeta, očigledno sve masovnije buđenje građana koji ne žele više da budu pasivni posmatrači krađe, pljačke i otimanja državne imovine, kao i ugrožavanja prava i sloboda svih građana, da ne samo nastave sa prijetnjama, nego da ih i ostvare", navodi se u saopštenju Nove ljevice.

Bonus video: