Bečić: Božić afirmiše sve one vrijednosti koje se ne mogu kupiti novcem

"Praznik ljubavi, mira, dobre volje među ljudima u sebi nosi sve one vrijednosti bez kojih ni kao pojedinci, ni kao društvo ne možemo opstati"
433 pregleda 3 komentar(a)
Aleksa Bečić, Foto: Savo Prelević
Aleksa Bečić, Foto: Savo Prelević

Predsjednik Demokratske Crne Gore Aleksa Bečić svim pravoslavnim vjernicima čestitam je Badnji dan i Božić.

"Praznik ljubavi, mira, dobre volje među ljudima u sebi nosi sve one vrijednosti bez kojih ni kao pojedinci, ni kao društvo ne možemo opstati. Božić je praznik koji proslavlja zajedništvo porodica, praštanje i život u harmoniji sa sobom i drugim ljudima, pri čemu su drugi uvijek bližnji - braća, komšije, prijatelji, sa kojima živimo u slozi i razumijevanju jer jedino na taj način možemo doći do svog djelića duševnog mira i spokoja", navodi se u čestitki Bečića.

Dodaje da Božić afirmiše sve one vrijednosti koje se ne mogu kupiti novcem, a bez kojih je nezamisliv život bilo koga od nas: ljubav, milosrđe, nesebično davanje i žrtvovanje za druge...

"Na tim vrijednostima smo dosad trajali, a trajaćemo, uvjeren sam, i ubuduće. Želeći da vam ovaj Božić donese spokoja, sreće, zdravlja, mira, ljubavi i svakog blagostanja, još jednom vam želim srećne Badnji dan i Božić", naveo je Bečić.

Bonus video: