TO Budva na sajmovima turizma u Istanbulu i Bratislavi

"Najčešća pitanja odnosila su se na avionski prevoz prema Crnoj Gori", navode iz TO Budva
1 komentar(a)
TO Budva, sajam, Foto: TO Budva
TO Budva, sajam, Foto: TO Budva
Ažurirano: 01.02.2016. 15:21h

Predstavnici Turističke organizacije opštine Budva uspješno su predstavili ponudu budvanske rivijere na sajmovima turizma u Bratislavi “ITF Slovakia tour” i Istanbulu „EMITT 2016“, koji su održani u periodu od 28. do 31. januara.

„Na sajmu turizma u Bratislavi, najznačajnijim sajmom turizma u Slovačkoj, i jednom od najznačajnijih sajmova turizma u centralnoj Evropi, TO Budva predstavila je svoju ponudu zajedno sa Nacionalnom turističkom organizacijom i lokalnim turističkim organizacijama Bara, Tivta i Kotora i predstavnicima turističke privrede Crne Gore. Na sajmu „ITF Slovakia tour“ učestvovalo je 345 izlagača iz 21 zemlje svijeta“, navela je Portparol TO Budve Darja Marović

Ona je dodala da na sajmu turizma u Istanbulu na štandu Nacionalne turističke organizacije Crne Gore, pored TO Budve, svoju ponudu predstavile su i lokalne turističke organizacije Cetinja, Ulcinja, Kotora, Podgorice, zatim predstavnici turističke privrede Crne Gore: HG „Budvanska rivijera“, „Beppler & Jacobson“ i turistička agencija Grand.

Na sajmu je učestvovalo je 4.500 kompanija.

„Interesovanje za Crnom Gorom na oba sajma bilo je veoma izraženo, kako od strane agenata tako i od strane individualnih posjetilaca. Najčešća pitanja odnosila su se na avionski prevoz prema Crnoj Gori", navodi se.

Bonus video: