Pošta Crne Gore: Međunarodni prenos novca i ka Republici Srpskoj

“Prijem i slanje novca moguće je obaviti u svim automatizovanim poštama, a iznosi uplaćeni do 19 sati dostupni su za isplatu u roku od 30 minuta, u skladu sa radnim vremenima pošta”, navodi se u saopštenju
54 pregleda 0 komentar(a)
Pošta Crne Gore, Foto: Arhiva "Vijesti"
Pošta Crne Gore, Foto: Arhiva "Vijesti"
Ažurirano: 27.01.2016. 12:24h

Pošta Crne Gore proširila je uslugu međunarodnog prenosa novca, na jednostavan, siguran i brz način, na područje Republike Srpske.

Tokom prošle godine Pošta je, kako se navodi u saopštenju objavljenom na sajtu, uvela uslugu međunarodnog prenosa novca sa Srbijom, a odnedavno je proširila i na Republiku Srpsku.

“Prijem i slanje novca moguće je obaviti u svim automatizovanim poštama, a iznosi uplaćeni do 19 sati dostupni su za isplatu u roku od 30 minuta, u skladu sa radnim vremenima pošta”, navodi se u saopštenju.

U Pošti, kako su naveli, očekuju da će elektronski prenos novca biti adekvatan odgovor na potrebu unaprijeđenja otkupa poštanskih pošiljaka i elektronske trgovine.

“Usluga elektronskog prenosa novca se naplaćuje po tarifi 2,5 eura plus dva odsto od iznosa koji se šalje”, zaključuje se u saopštenju.

Bonus video: