Svako svoje bodri u "mješovitom braku"

“Bodrimo svako svoje. Volimo i poštujemo obje države. Kada smo međusobno u duelu, onda se zna, svako za svoga. Ne ljutimo se, kakav god da je ishod meča"
110 pregleda 90 komentar(a)
Nikola i Marina Kutlešić, Foto: Privatna arhiva
Nikola i Marina Kutlešić, Foto: Privatna arhiva
Ažurirano: 23.01.2016. 07:57h

Mladi bračni par Nikola i Marina Kutlešić iz toplog Dubaija pratiće današnje finale Evropskog prvenstva u vaterpolu i navijati svako za svoje.

Marina kroz smijeh kaže da su oni u “mješovitom braku”, jer je ona Budvanka, a Nikola Užičanin.

“Bodrimo svako svoje. Volimo i poštujemo obje države. Kada smo međusobno u duelu, onda se zna, svako za svoga. Ne ljutimo se, kakav god da je ishod meča. Uvijek vjerujem u naše momke, ali iskreno neću biti razočrana i ako izgube. Postigli su veliki uspjeh. Ovo govorim da bi ljudima poručili da granice zaista nijesu bitne“, priča Marina.

Strastveni navijači, koji nerijetko borave na najvećim sportskim dešavanjima, ovog puta neće biti u Beogradu, zbog poslovnih obaveza. Prije četiri godine, na Olimpijskim igrama u Londonu, zajedno su pratili utakmicu “ajkula” i “delfina”.

“Tada je bilo izjednačeno“, prisjeća se Marina. Ona je kazala da su prošle godine bili na Evropskom prvenstvu u košarci u Španiji, gdje su bodrili Srbiju, jer Crne Gore nije bilo.

Bonus video: